ALKURUOKIA
Tryffeliöljyllä rikastettua kukkakaalikeittoa (L, G)
Antipastovalikoima (M, G):
Hunajapaahdettua artisokkaa, yrtti-balsamicomarinoituja herkkusieniä,
tuoreella oreganolla maustettuja oliiveja ja grillattua kesäkurpitsaa
Pestolla maustettua kananpoikaa (L, G) ja tomaattimajoneesia (L, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä basilika-vinaigrettiä (M, G)
Caesarsalaattia (L)
Tonnikalaröra (L, G) ja ruislastuja (L)
Bataatti-kikhernesalaattia tahini-appelsiini dressingillä (M, G)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä
PÄÄRUOKIA
Drunken pork -punaviinissä haudutettua possua (L, G) ja kermaista purjo-ohraa (L)
Punajuurta, tofua ja belugalinssejä kookoskermakastikkeella (M, G)
sekä rapeita kvinoapyöryköitä (M, G, Veg.)
JÄLKIRUOKA
Mustikka-ruiscrumblea (L) ja vaniljavaahtoa (L, G)
Makeisia ja konvehteja
Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta