Kuohkeaa parsakeittoa ja paahdettuja siemeniä L,G
Vihersalaattia ja juureslastuja M/G
Perinteisiä tillikurkkuja M/G
Punertavaa matjessiliparfeeta L/G
Pippurimakrillia M/G
Äyriäisnyyttejä, parsaa ja rakuunakastiketta L
Mangomarinoituja katkarapuja M/G
Paahdettua vuohenjuustoa ja mansikoita pähkinäisellä salaatipedillä L/G
Appelsiinimarinoitua kalkkunaa, karviasihilloa M/G
Kananmunanlohkoja ja parsakastiketta L/G
Grillattua parsaa, rapeaa pekonia ja parmesanlastuja L,G
Kevätrosollia M
Tomaatti-raparperisalaattia M/G
Pariloitua nieriää, korvasienikastiketta L/G
Maissikananrintaa, kirsikkakastiketta L,G
Parsaa ja voisulaa L/G
Lehtikaalilla höystettyä munakokkelia L/G
Makkaravalikoima
Provencen tomaatteja L/G
Keitettyjä varhaisperunoita ja tillisvoisulaa L,G
Gustavelundin leipävalikoima L
Karjalanpiirakoita L
Croissantteja ja hillovalikoima L
Levitteet ja munavoi L,G
Juustovalikoima L/G
Sesongin tuoreita hedelmiä M/G
Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta L
Tuorehedelmäsalaattia M,G ja hunajaista jogurttikastiketta L,G
Piimähyytelöä ja Romanovin mansikoita L,G
Suklaapullia VL
Minimuffineita V
Ravintola ja terassi avoinna brunssin jälkeen klo 20.00 asti.