Sesongin salaattia tuoreista viherlehdistä ja vinaigrettea M/G
Yrttistä perunasalaattia M/G
Klädesholmen mustaherukkasilliä M/G
Inton puolukkagraavattua lohta M/G
Kuha-pinaattipateeta ja villinokkospestoa L
Kermaista metsäsienisalaattia Tähtisen Vesan haaparouskuista L/G
Tammisen ylikypsää maalaispalvikinkkua M/G
Juustoportin leipäjuustoa, paahdettua syyskurpitsaa ja Hommanäsin kartanon hyytelöä L/G
Huttulan Maalaiskanan rintaa ja marinoituja juureksia M/G
Koivunmahla pikkelöityjä kurkkuja M/G
Vehnänjyväsalaattia Lassilan tilan jyvistä ja grillattua kesäkurpitsaa M
Tomaatteja, punasipulia, yrttejä ja Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä M/G
Ruohosipulimunakokkelia luomukananmunista L/G
Luomukaritsan lihapyöryköitä ja herukkakastiketta L/G
Kaartilan tilan bylikypsää mallaspossua oman puutarhan salvialla maustettuna ja omenaista paistinkastiketta L/G
Reinin Lihan maalaismakkaroita L/G
Yrttisiä tomaatteja L/G
Gustavelundin leipävalikoima ja Luomuvoita L
Pieniä cocktailpiiraita ja porkkana-munavoita L
Piimähyytelöä Juustoportin piimästä ja marjakastiketta L/G
Uunikaurapuuroa Lassilan tilan kaurasta, luomumaitoa
Juustovalikoima Juustoportin juustoista L,G ja Ahvenanmaan päärynää
Vegaanista karpalo-mustikkasmoothieta M/G
Tuoremehuja M/G
Hommanäsin Kartanon mehuja M/G
Erikoiskahveja ja teevalikoima
Tapahtumaviikon aikana paikalliset yritykset ja yhteisöt järjestävät lähiruokaan ja -juomaan liittyviä erilaisia tapahtumia, luentoja ja retkiä, joissa yleisö kokee uusia ruokaelämyksiä, tutustuu paikallisiin ruokatuottajiin sekä innostuu lähiruoan ja kulttuurin mielenkiintoista yhdistelmistä.
Gustavelundissa tarjoamme tapahtumaviikon ajan seuraavanlaista ohjelmaa
24.9. - 3.10. Lähi- ja luomuruokien höystämä aamiainen ma-pe 6.30 - 9.30 su 8-10
24.9. - 3.10. Lähi- ja luomuruokien höystämä lounas ma-pe 11-14
24.9. - 3.10. Keittiömestarin kolmen ruokalajin lähiruokamenu ma-la klo 14-20.30 su 11-20
25.9. Lähiruokabrunssi klo 11-15
29.9. Keittiömestari ja tietokirjailija Markus Maulavirran luento klo 18.15 yhteistyössä Tuusulan rotaryklubin kanssa.
Ravintola Intossa tarjolla teeman mukainen buffet klo 16.30-18.00
2.10. Sadonkorjuujuhla ja buffet klo 11-21