Ensimmäiseen kattaukseen saapuminen klo 11-12
Toiseen kattaukseen voitte tulla klo 14-15
ALKURUOKAPÖYTÄ
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä simavinaigrettiä L, G
Salaatti parsakaalista, greipeistä ja kvinoasta sekä karamellisoituja pähkinöitä M, G
Marinoitua manchegoa ja oliiveja sekä päärynä-punasipulisalaattia L, G
Caesarsalaattia (L) ja Bbq-marinoitua nyhtöhernettä (M, G)
Kermaviilillä mehustettua parsa-perunasalaattia L, G
Tillivoilla maustettuja perunoita L, G
Teriyaki marinoitua kirjolohta 42 (M, G) sekä kirpeää kaalisalaattia
Vappuinen kolmen sortin valikoima silliä ja silakkaa L, G
Katkarapuskagenia L, G
Coppa kinkkua, Bresaola härkää ja Milanon salamia sekä melonia
Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Chermoula maustettua merilohta ja kirsikkatomaattikastiketta L, G
Haudutettua häränniskaa Maroccolaisittain ja paahdettuja kasviksia L, G
Paahdettuja artesaanimakkaroita sekä muhennettua varhaiskaalia L, G
Perunapaistos a la Patatas Bravas L, G
Valmistamme vegaanisen lämpimän annoksen lautasannoksena pyydettäessä
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Sahramipanna cottaa, mansikkaa ja limegeeliä L, G
Tippaleipä-vadelma Trifle L
Rahkamunkkeja ja donitseja L
Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
Makeisbuffet
Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta