Facebook Pixel

Joululounas Ravintola Intossa klo 11-14

59,00 € / hlö - suosittelemme pöytävarauksen tekoa hyvissä ajoin

9.12. alkaen ma-pe klo 11-14 jouluun asti. Lauantaina 7.12. 14.12. ja 21.12. jouluinen brunssi Ryhmille tilauksesta myös muina aikoina. - Minimi 20 hlö

Joululounasbuffettimme, Perinteinen Joulupöytä, on tarjolla jälleen joulun alla ma-pe klo 11.00 - 14.00 sekä ryhmille myös muina aikoina ennakkotilauksesta.

Ryhmävaraukset joulupöytään myyntipalvelusta  (09) 273 7555 sales@gustavelund.fi

Ryhmille räätälöimme juuri sopivat joulupaketit. Menun voitte valita perinteisesti noutopöytätarjoiluna tai pöytiin tarjoiltuna.
Pikkujoulujuhlaanne täydennetään tarpeenne mukaan joulusaunalla ja majoituksella.

GUSTAVELUNDIN PERINTEINEN JOULUBUFFET 2024

Raikkaita kauden salaatteja ja versoja M/G, Ve
Granaattiomena-vinaigrettea M/G, Ve
Omena-sellerisalaattia ja karamellisoitua saksanpähkinää M/G, Ve
Perinteistä villisienisalaattia L/G
Punajuurisalaattia rosollin tapaan M/G, Ve
Tillivoilla mehustettuja pikkuperunoita L, G
Gustavelundin jouluinen leipävalikoima ja ruskistettua voikreemiä L
Mätimoussea kananmunapedillä L/G
Kolmen sortin valikoima marinoituja kaloja L/G
Calvadoksella maustettua graavattua merilohta
ja hovimestarinkastiketta M/G
Lämminsavustettua kirjolohta ja piparjuuri-remouladea L/G
Maalais-pekonipateeta, pikkelöityjä kasviksia ja rommiluumuja L/G

***

Mureaa juhlakinkkua L/G
Omenaista kinkkukastiketta, herneitä ja talon sinappia L/G
Porkkanalaatikkoa L/G
Imellettyä perunalaatikkoa L
Glögi-glaseerattua juurespaistosta L/G
Haukiwallenberg-pihvejä ja lämmintä lakkavinaigrettea L/G

***

Manteli-omenacobbler ja kanelikermaa L/G
Pannacottaa ja sitrussalaattia L/G
Marmeladeja, suklaakonvehteja ja joululeivonnaisia
Vegaanisen lämpimän jouluruuan valmistamme pyynnöstä lautasannoksena    

59,00 € / hlö

Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa
Jean Vesselle Champagne Extra Brut 72,00 € / 11,50 €
Tai
Ihanan raikasta Tyrniglögiä 12,00 € / Alkoholittomana 9,00 €

Tai vaikka rose proseccoa Sartori, Efro Rose DOC Prosecco, Italia   8,80 € / 55,00 €

Talvikauden pöytiintarjoiltavat menut
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle

Menu 1 Gustava

Jääkellarinlohta, saaristolaisleipä-Panzanella-salaattia ja tilli-piimäkastiketta L, G
***
Ras el hanout-voilla glaseerattua häränfileetä, paahdettua perunaa,
Bordelaise-kastiketta ja paprika-mantelipyreetä L, G
***
Suklaa-pistaasikakkua, mustaherukkamoussea ja appelsiini-rosmariinikastiketta L, G

61,00 €

Menu 2 Viola

Savustettua ankanrintaa, punajuurta,
hasselpähkinää ja vaahdotettua vuohenjuustoa L, G
***
Paahdettua taimenta, sitruuna-perunaterriiniä, karamellisoitua fenkolia
ja rakuuna-beurre blanc-kastiketta L, G
***
Marenkia, mehustettuja lakkoja ja vanilja-tuorejuustovaahtoa lasissa L, G

58,00 €

Täydennä menua sopivilla väliruoilla

Kuohkeaa mustajuurikeittoa 9,00 €
Välisorbetti 7,00 €
Pala kotimaista juustoa ja talon hilloketta 5,00 €

Viinisuositukset

Menu 1

Alkuruualle valkoviini talon omaa maahantuontia
Crasto Superior Branco, Quinta do Crasto, DOC Douro, Portugali, 59,00 €
***

Pääruualle punaviini talon omaa maahantuontia
Crasto Superior Tinto, Quinta do Crasto, DOC Douro, Portugali, 59,00 €
***

Jälkiruualle portviini talon oma maahantuontia
Quinta Do Crasto L.B.V. 2012, Douro, Portugali 10,00 / 8 cl


Menu 2

Alkuruualle roseviini talon omaa maahantuontia
Crasto Rose, Quinta do Crasto, DOC Douro, Portugali 46,00 €
***

Pääruualle valkoviini talon omaa maahantuontia
Crasto Superior Branco, Quinta do Crasto, DOC Douro, Portugali 59,00 €
***

Jälkiruualle Mouton Cadet Reserve Sauternes
Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Ranska 11,00 / 8 cl

Takaisin ylös