LAPIN TAIKAA – MENU
Alkuun
Kermaista tattikeittoa L ,G
Raikkaita kauden salaatteja ja tyrnivinaigrettiä M, G
Savusärki-caesarsalaattia ja ruiskrutonkeja L
Salaatti savujuustosta, karpaloista ja kurpitsasta sekä tervabalsamicoa L, G
Marinoituja metsäsieniä, tunturikurkkuja ja pikkelöityä punakaalia M, G
Rosmariinisuolattua merilohta ja maa-artisokkaremouladea L, G
Valikoima lihaleikkeleitä sekä chili-hillakompottia M, (G)
Lappilainen leipävalikoima sekä perinteisiä levitteitä L
-Lipstikkatuorejuustoa ja timjamisuolalla maustettua voita L, G
Lämmin riistakebab pöytä DIY
- Käristettyä saksanhirveä L, G
- Piparjuuri-tomaattikastiketta L, G
- Mustavalkosipulikastiketta L, G
- Katajanmarja-muhennettua kaalia L, G
-Savujuures paistosta M ,G
- Nokkos-villiriisiä L G
- Lapin rieskaa L
- Valmistamme lämpimän kasvisruuan lautasannoksena erikseen pyydettäessä-
Jälkiruuat
Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja lakkahilloa L, G
Mustikka-mantelikakkua ja valkosuklaamoussea VL, G
Vaniljaista puolukkavispipuuroa ja granolaa L
Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta