Facebook Pixel

Gustavelund onnittelee 100-vuotiasta Suomea

Suomen 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Gustavelundin keittiömestari Anette Högström on laatinut yhdessä vuoropäällikkö Antti Peltoniemen kanssa perinteisille kotimaisille raaka-aineille perustuvat illallis- ja buffetmenut lisäten joukkoon ripauksen nykyaikaista twistiä.

Pöytiin tarjoiltava illallismenu ennakkotilauksesta

Kauden suositusmenu Suomi 100 53,00 €

Keitto päivän kalasaaliista.
Kermaa kannusta ja sipulia kulhosta, sekä saaristolaisleipää ja kirnuvoita

viinisuositusChablis Seguinot-Bordet,
Domaine Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 1/1 49,00 €

***

Karpalogranite

***

Paahdettua poronpaistia, porovasanmaksaa,
puikulaperunavoita ja tummaa olutkastiketta

viinisuositusSartori Amarone Della Valpolicella,
DOC Amarone Classico della Valpolicella, Italia 1/1 60,00 €

***

Lapin leipäjuustoa, kanelikermaa ja lakkahilloa

viinisuositusMouton Cadet Reserve Sauternes
Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €

Suomi 100 Buffetmenu, vähintään kymmenelle vieraalle ennakkotilauksesta

53,00 €/ hlö

Jääkellarinlohta ja sinappikastiketta
Marinoituja neulamuikkuja
Haukimureketta

Hirvipateeta ja pihlajanmarjahyytelöä
Naudankieltä ja punasipulihilloketta ruiskuorukassa

Pickelöityjä juureksia
Metsäsienisalaattia
Hutkukurkkuja
Maalaissalaattia

Kotijuustoa ja karviaiskompottia

Ruisleipää, pettuleipää, ohrarieskaa ja kirnuvoita

***

Karjalanpaistia
Uunisilakoita
Kasviskaalikääryleitä
Juuresperunamuusia

***

Mustikkakukkoa ja vanilijavaahtoa

Pöytävaraukset: 09-273751

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.