Suomen 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Gustavelundin keittiömestari Anette Högström on laatinut yhdessä vuoropäällikkö Antti Peltoniemen kanssa perinteisille kotimaisille raaka-aineille perustuvat illallis- ja buffetmenut lisäten joukkoon ripauksen nykyaikaista twistiä.
Pöytiin tarjoiltava illallismenu ennakkotilauksesta
Kauden suositusmenu Suomi 100 53,00 €
Keitto päivän kalasaaliista.
Kermaa kannusta ja sipulia kulhosta, sekä saaristolaisleipää ja kirnuvoita
viinisuositusChablis Seguinot-Bordet,
Domaine Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 1/1 49,00 €
***
Karpalogranite
***
Paahdettua poronpaistia, porovasanmaksaa,
puikulaperunavoita ja tummaa olutkastiketta
viinisuositusSartori Amarone Della Valpolicella,
DOC Amarone Classico della Valpolicella, Italia 1/1 60,00 €
***
Lapin leipäjuustoa, kanelikermaa ja lakkahilloa
viinisuositusMouton Cadet Reserve Sauternes
Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €
Suomi 100 Buffetmenu, vähintään kymmenelle vieraalle ennakkotilauksesta
53,00 €/ hlö
Jääkellarinlohta ja sinappikastiketta
Marinoituja neulamuikkuja
Haukimureketta
Hirvipateeta ja pihlajanmarjahyytelöä
Naudankieltä ja punasipulihilloketta ruiskuorukassa
Pickelöityjä juureksia
Metsäsienisalaattia
Hutkukurkkuja
Maalaissalaattia
Kotijuustoa ja karviaiskompottia
Ruisleipää, pettuleipää, ohrarieskaa ja kirnuvoita
***
Karjalanpaistia
Uunisilakoita
Kasviskaalikääryleitä
Juuresperunamuusia
***
Mustikkakukkoa ja vanilijavaahtoa
Pöytävaraukset: 09-273751