Ryhmämenut ennakkovarauksesta
Edellytämme ryhmältä yhtenäistä tilausta. Kaikki ruuat ovat vähälaktoosisia. Allergiat huomioidaan, kun ne ilmoitetaan etukäteen. Ryhmätilauksissa mieltymysten mukaiset, yksittäiset ruokavaliot hinnoittelemme erikseen. Pöytiin tarjoillut illallismenut ravintolasalissa ja kabineteissa. Ennakkovarauksesta valmistettavat menut ainoastaan ryhmille (buffetmenujen minimiveloitus 15 henkilöä).
Gussen kesägrilli 2025 | 59,00 € min 15 hlö
GRILLISALAATTIBUFFET
California Caprese:Mozzarellaa, avokadoa ja greippiä sekä chili-mantelivinaigrettiä L, G
The Wedge: Lohkottua kevätsalaattia, Aurajuustokastiketta, rapeaa pekonia sekä kirsikkatomaattia L, G
Smack: Murskattua kurkkua, sumakilla maustettua punasipulia, retiisiä sekä minttu-kvinoasalaattia M, G
Slaw: Lime-unikonsiemen slaw sekä curry-cashewpähkinöitä M, G
Grilliperunasalaattia ja merilevä-mustavalkosipulimarinadia M, G
Raikkaita kauden salaatteja, versoja sekä Dijonvinaigrettiä M, G
Pannuleipää L Merisuola-nokkoslevitettä L, G ja Punajuurihummusta M, G
PÄÄRUOKIA GRILLISTÄ
BBQ-härän briskettiä ja Bearnaisekastiketta L, G
Maustepaahdettuja kanavartaita ja tahini-mandariinidressingiä L, G
Puttanesca lohta -in the bag- L, G:
Anjovis-tomaattivoilla maustettua merilohta sekä oliivi-persiljasalsaa
Loaded Veggie M, G:
Harissalla maustettua tofua, porkkanaa sekä uunibataattia, rapeita kikherneitä ja dream cream fraischea
LÄMPIMIÄ LISÄKKEITÄ
Grillattua maissia ja varhaiskaalia sekä parmesaani-valkosipulivoita L, G
Marrakesh-paahdettuja juureksia, taatelia ja fetaa L, G
JÄLKIRUUAKSI
Raparperi shortcake -kakkua vaniljakreemiä ja mehustettuja mansikoita L, G
Kahvi / Tee 4,30 €
TÄYDENNÄ ATERIAA TIRISEVÄLLÄ MAKKARALAJITELMALLA 10,00 €
Kahta artesaanimakkaraa ja talon sinappia parilalla pöytään tarjoiltuna L, G
ALKUDRINKIKSI A&B -SHAKE
Kesäinen aperitiivi, jossa makuna ananasta, banaania ja vodkaa 10,00 €
Talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Brut Reserve 11,50 € / 72,00 €
VIINISUOSITUKSET
Kesägrilliin suosittelemme Gustavelundin itse Portugalista maahantuomia Craston viinejä
Valikoimassa on sekä valkoviini, raikas rose, että maukas punaviini
Flor De Crasto Branco, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 43,00 €,
Flor De Crasto – Rose, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 46,00 €
Flor De Crasto Tinto, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 43,00 €
***
Jälkiruoalle löytyy myös hieno portviini Quinta Do Crasto L.B.V. 2012, Douro, Portugali 10,00 / 8 cl
Quinta do Crasto on tuottanut viinejä Douron laakson ytimessä jo 1600-luvulta asti.
Crasto on valittu useana vuonna World’s Best Vineyards TOP 50-listalle, ollen listan paras portugalilainen viinitalo
Keittiömestarin menut 2025
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle.
Menu Gustava
Olutkellarin lohta, maa-artisokkaa, suppilovahveroita ja lehtikaali-granolaa L, G
***
Ylikypsää härän briskettiä, tummaa viikunakastiketta,
lanttukreemiä ja Sardelaise-perunaa L ,G
***
Katajanmarja-suklaakakkua, veriappelsiinia ja ranskankermahilloa L, G
63,00 €
Menu Viola
Riimisuolattua poroa, palsternakkamoussea ja fermentoitua mustikkaa L, G
***
Paahdettua nieriää sekä ruskeavoi-tomaattikastiketta.
Hasselpähkinää, kyssäkaalia ja puikulaperunapyreetä L, G
***
Kaneli-pannacotta ja mehustettua hillaa L, G
59,00 €
Menu Loimu (kasvis)
Tatti-tofumoussea, marinoituja suppilovahveroita,
karamellisoitua sipulia ja soijavinaigretteä L, G
***
Bbq maustettu munakoiso- ”pihvi”, rosmariini-punajuuri jus
sekä puikulaperunaa L, G
***
Katajanmarja-suklaakakkua, veriappelsiinia ja ranskankermahilloa L, G
59,00 €
Täydennä menua sopivilla väliruoilla
Kupillinen kuohkeaa tattikeittoa 8,00 €
Pala juustoa, hilloketta ja siemennäkkäriä 5,00 €
Raikas välisorbetti 5,00 €
Kahvin kanssa petit four suklaakonvehti 3,00 €/kpl
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut
Onnistuneen illallisen varmistamiseksi toivomme, että seurueella on yksi yhtenäinen menu. Huomioimme allergiat ja intoleranssit. Mieltymysten mukaiset muutokset ryhmämenuissa veloitamme erikseen. Mikäli ryhmämenun sisältö muuttuu ruokavalioiden vuoksi yli 25 %:lla vieraista, hinnoitellaan myös jokainen räätälöity menu erikseen.
RUUSTINNAN TALVIBUFFET 2025
Raikkaita kauden salaatteja ja juuressipsejä sekä sinapinsiemenvinaigrettiä M, G
Villisienisalaattia sekä pikkelöityjä kauden sieniä L, G
Salaatti, kurpitsasta, suolatuista manteleista ja vuohenjuustosta L, G
Speltti-juuressalaattia ”Tabouleh” L
Kyssä- ja lehtikaali slaw M, G
Puolukka-rosmariinisuolattua lohta ja piparjuuriremouladea L, G
Possupastramia, karamellisoitua omenaa ja suolakurkkua M, G
Gustavelund.n leipävalikoima sekä levitteitä
***
Omena-soijaglaseerattua kalkkunan paistia ja tummaa karpalokastiketta L, G
-Tai-
Kurpitsansiemenillä kuorrutettua kirjolohta ja inkivääri-porkkanakastiketta L, G
Lisäksi:
Emmental-perunagratiinia ja paahdettuja kukkivia kaaleja L, G
***
Vanilja pannacotta ja kardemummalla maustettuja mustikoita
sekä karamellisoituja pähkinöitä L, G
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 56,00 € | Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut 71,00 € / 11,40 €
Viinisuositukset
Joseph Cattin Riesling, AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää 52,00 €
***
Sansilvestro Appassimento Barbera, DOC Barbera, Piemonte, Italia
Täyteläinen, kypsiä tummia hedelmiä ja tammen ryhdikkyyttä 54,00 €
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini 10,00 €
Kevyemmät buffet saunoille ja kabinetteihin
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle.
Menu 1
Italialaista naudanlihalasagnea L
Tomaatti-sipulisalaattia, rucolaa M,G
Patonkia ja talon levitettä L
24,00 €
Menu 2
Vanhan ajan lohipiirakkaa L
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
20,00 €
Menu 3
Makkaralajitelma L,G
Artesaanisinappia, saksalaista perunasalaattia ja kimchia M,G
19,00 €
Pientä suolaista
Nachoja ja dippejä
9,00 €
Jälkiruuaksi
Maukasta mutakakkua L,G
Marjahilloketta M,G
9,00 €
Kahvia, teetä
4,30 €