Pöydän täydeltä Gustavelundin suussa sulavia makuja. Runsas jälkiruokavalikoimamme kruunaa nautinnon.
Jari Heiskanen
Tarjolla mm.
Inton hunaja-smetanasilliä L, G ja sinappisilliä L, G
Savukalamoussea L, G ja saaristolaisleipiä L
Jarin cajun paahdettua lohta M, G ja salsa-fraichea L, G
Keitettyjä tilliperunoita L, G
Vihersalaattia ja rucolaa M, G
Antipasto Gustavelundin tapaan M, G
Inton rapu-ceasarsalaattia M, G ja leipäkrutonkeja M
Rosmariini-paahdettuja punajuuria M, G ja Aurajuusto-kermaviiliä L, G
Kirkasta perunasalaattia M, G
Chilillä maustettua papu couscoussalaattia M
Paahtopaistia & mustaherukkahyytelöä M, G
Pestolla maustettua kirsikkatomaatti-mozzarella salaattia G
Coleslaw-salaattia M, G
Tuoreella mintulla maustettua melonisalaatti M, G
Valkosipuli-oliiveja M, G
Paistettuja nakkeja, bratwursteja ja chorizoa
Paahdettua pekonia ja lihapullia
Grillattua broileria Jarin tapaan ja sahrami-tsatzikia L, G
Yrteillä maustettua villiriisiä
Vuohenjuusto-munakasta VL, G
Mini-mudcake & puolukkavaahtoa L, G
Inton juusto-limekakkua L
Vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa L
Appelsiinimoussea L, G
Vegaaneille keittiömme luo omat annokset lautasilla.