Facebook Pixel

Jarin brunssi Ravintola INTOsssa

Uuden keittiömestarimme suunnittelema brunssi pitää sisällään uusia herkkuja

Jari on itse paikalla kertomassa ja keskustelemassa ruoista

Pöydän täydeltä Gustavelundin suussa sulavia makuja. Runsas jälkiruokavalikoimamme kruunaa nautinnon.

Jari Heiskanen

Tarjolla mm.

Inton hunaja-smetanasilliä L, G ja sinappisilliä L, G
Savukalamoussea L, G ja saaristolaisleipiä L
Jarin cajun paahdettua lohta M, G ja salsa-fraichea L, G
Keitettyjä tilliperunoita L, G

Vihersalaattia ja rucolaa M, G
Antipasto Gustavelundin tapaan M, G
Inton rapu-ceasarsalaattia M, G ja leipäkrutonkeja M
Rosmariini-paahdettuja punajuuria M, G ja Aurajuusto-kermaviiliä L, G
Kirkasta perunasalaattia M, G
Chilillä maustettua papu couscoussalaattia M
Paahtopaistia & mustaherukkahyytelöä M, G
Pestolla maustettua kirsikkatomaatti-mozzarella salaattia G
Coleslaw-salaattia M, G
Tuoreella mintulla maustettua melonisalaatti M, G
Valkosipuli-oliiveja M, G

Paistettuja nakkeja, bratwursteja ja chorizoa
Paahdettua pekonia ja lihapullia
Grillattua broileria Jarin tapaan ja sahrami-tsatzikia L, G
Yrteillä maustettua villiriisiä
Vuohenjuusto-munakasta VL, G

Mini-mudcake & puolukkavaahtoa L, G
Inton juusto-limekakkua L
Vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa L
Appelsiinimoussea L, G

Vegaaneille keittiömme luo omat annokset lautasilla.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.