Facebook Pixel

Välipäivien lounas Ravintola Intossa 27.-31.12 klo 11-14

Gussen keittiö palvelee myös välipäivinä.

Torstaista lauantaihin klo 14-21.30 tarjolla A la Carte. Sunnuntaina suljemme klo 15.00.

Lounas on katettuna arkipäivisin klo 11.00-14.00 lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00-15.00.
Päivittäin tarjoillaan päivän keitto, salaatteja ja herkullisia kylmiä alkupaloja sekä kolme lämmintä ruokaa, kala-kasvis ja lihavaihtoehto.
Tarjolla on myös päivittäin lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka ja kahvia sekä haudutettua teetä.

Torstai 27.12.
Pariloitua nieriää, kanttarellikastiketta l,g
Karitsan paahtopaistia, mokkakastiketta l,g
Härkäpapu-lehtikaalipihvit l,g

Perjantai 28.12.
Haudutettua turskaa, appelsiinihollandaise-kastiketta l,g
Mureaa häränrintaa, maustepippurikastiketta m,g
Herkkutattiravioleja l
                                   
Lauantai 29.12.
Lohimedaljongit, katkarapuja ja parsaa l,g
Pariloitua broileria, chilipunaviinikastiketta m,g
Punajuuriröstit ja vuohenjuustokastiketta l,g

Sunnuntai 30.12.
Hapankorppuleivitettyä kuhaa, piparjuurivoikastiketta l
Vasikanpaistia, viherpippurikastiketta l,g
Kasviskäristystä, juuressosetta l,g

Maanantai 31.12.            
Tonnikalapihvit, scampia ja tandoorirouillea l,g
Maissikananrintaa, yrttipunaviinikastiketta m,g
Kurpitsarisotolla täytettyjä paprikoita l,g

Pöytävarauksella varmistat paikkasi.
09 273 7522 tai hovimestari@gustavelund.fi

Lounas  18,50 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Keittolounas  13,00 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, jälkiruoan,
leivän, levitteet, sekä kahvin ja teevalikoiman

Pääruokalounas  13,00 €
Sisältää pääruokavaihtoehdot,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.