Pieniä tattariblinejä l
Hienonnettua suolakurkkua m, g
Piparjuurella maustettua punajuuri-omenasalaattia m, g
Sillikaviaaria l, g
Katajanmarjasilakoita m,g
Mätivaahtoa sesongin mädistä l,g
Lohiviettelystä ja kananmunanlohkoja l, g
Tillimarinoituja katkarapuja m,g
Kermaista metsäsienisalaattia l, g
Kirkasta perunasalaattia m, g
Pikkelöityä kurkkua m,g
Naudanlihapastramia ja punasipulimarmeladia m,g
Porkkanaa ja karpaloita m,g
Maalaismaksapateeta ja herukkahyytelöä l,g
Vihreää ja juureslastuja m,g
Leipävalikoima ja levitteet
Lämmintä hapankaalihauduketta l, g
Perinteistä vorshmackia l,g
Maalaismakkaroita l,g
Lampaanlihapyöryköitä l
Bellmannin pannua naudanfileestä ilman kermaa ja paistettua kananmunaa l,g
Säräjuureksia l,g
Kermaista kalakeittoa sesongin kalasta l,g
Piimähyytelöä ja tyrnikastiketta l,g
Lämmintä leipäjuustopaistosta ja lakkahilloa l,g
Mustikkarättänöitä l
Kahvikakkua l
Pikkuleipiä l
Suklaakonvehteja l,g