Hommanäs valmistaa laadukkaita kotimaisia herkkuja Porvoon saaristossa Hommanäsin tilalla, omalla mehustamolla. Kartanolla on marjaherkkujen valmistuksessa pitkä perinne ja yli 20:n vuoden kokemus. Valikoimaan kuuluu hilloja, hyytelöitä, raikkaita mehuja, juomia sekä kastikkeita. Keväisin valmistetaan Kotisimaa perinteisellä menetelmällä, ja jouluksi erilaisia maistuvia glögejä. Kaikki herkut ovat käsityönä valmistettuja ja monet niistä usean makutestin voittaneita. Hommanäs tarjoaa aitoja makuelämyksiä, siksi valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita, väriaineita tai arominvahventeita. Puhtaat, korkealuokkaiset luonnon raaka-aineet takaavat sen, ettei mitään ylimääräistä tarvitse lisätä. Raaka-aineet valitaan lähialueita ja kotimaisuutta suosien.
Hommanäs Gård on perheyritys ja sukutila, jolla on pitkä historia. Anderssonin suvulle Hommanäsin kartano siirtyi jo v. 1923, kun nykyisen omistajan ja yrityksen toimitusjohtajan Magnus Anderssonin isoisän isä Karl Alarik Andersson osti tilan valtiolta. Kartano onkin ehtinyt nähdä monia asukkaita ja tapahtumia ennen tätä päivää. 1700-luvulla kartanoa asutti tunnettu sissipäällikkö Tapani Löfving. Herkkujen osalta kaikki kuitenkin alkoi, kun Brita Anderssonista, Magnuksen äidistä tuli kartanon emäntä vuonna 1987. 1990-luvun alussa kartanon ikkunan takana kauniin punaisiksi kypsyvät pihlajanmarjat saivat selkäleikkauksesta toipuvan Britan lupaamaan: ”Kun tästä nousen, teen pihlajanmarjoista hyytelöä”. Hän valmisti hyytelöä, ryhtyi keksimään herkullisia lahjaideoita ja valmistamaan entisajan kunnollisia kotisäilykkeitä, keittäen marjoja isoissa kattiloissa kartanon keittiön puuhellan miedolla lämmöllä.
Hommanäs herkkujen tarina oli alkanut.