ALKURUOKAPÖYTÄ
 Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä simavinaigrettiä L, G
 Salaatti parsakaalista, greipeistä ja kvinoasta sekä karamellisoituja pähkinöitä M, G
 Marinoitua manchegoa ja oliiveja sekä päärynä-punasipulisalaattia L, G
 Caesarsalaattia (L) ja Bbq-marinoitua nyhtöhernettä (M, G)
 Kermaviilillä mehustettua parsa-perunasalaattia L, G
 Tillivoilla maustettuja perunoita L, G
Teriyaki marinoitua kirjolohta 42 (M, G) sekä kirpeää kaalisalaattia
 Vappuinen kolmen sortin valikoima silliä ja silakkaa L, G
 Katkarapuskagenia L, G
 Coppa kinkkua, Bresaola härkää ja Milanon salamia sekä melonia
Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä
 PÄÄRUOKAPÖYTÄ
 Chermoula maustettua merilohta ja kirsikkatomaattikastiketta L, G
 Haudutettua häränniskaa Maroccolaisittain ja paahdettuja kasviksia L, G
 Paahdettuja artesaanimakkaroita sekä muhennettua varhaiskaalia L, G
 Perunapaistos a la Patatas Bravas L, G
Valmistamme vegaanisen lämpimän annoksen lautasannoksena pyydettäessä
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
 Sahramipanna cottaa, mansikkaa ja limegeeliä L, G
 Tippaleipä-vadelma Trifle L
 Rahkamunkkeja ja donitseja L
 Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
 Makeisbuffet

Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta