Facebook Pixel

Parsabrunssi Ravintola INTOssa 3.5. klo 11-16

Parsa on parasta keväällä

45,00€ 4-12v 25,00€

Vastakeitettyä valkoista parsaa
Lisäksi Hollandaisekastiketta (L, G)
Salvia-sitruunavoisulaa ja parmesanlastuja (L, G)

PARSOJEN LISUKKEET JA SALAATIT

Jäämeren katkarapuja Skagen- ja savulohiröraa L, G
Paahdetuilla fenkolinsiemenillä maustettua graavilohta ja jääfenkolia L, G
Riimisuolattua härkää (Suomi), pikkelöityä päärynää ja kahvigeeliä L, G
Ilmakuivattua kinkkua (L, G) marinoituja kauden sieniä (L, G) ja Manchegoa (L, G)

Parsa-mansikkasalaattia ja vuohenjuustoa sekä karamellisoituja pähkinöitä L, G
Salaatti paahdetusta parsasta, perunoista ja linsseistä ja wasabi-Caviartkreemiä L, G
Meloni-kurkkusalaattia ja sesamilla maustettua kvinoaa L, G
Valikoima kauden raikkaita salaatteja ja versoja sekä norivinaigrettiä M, G
Gustavelundin focacciaa ja muhammara-levitetta

Feijoada pataa Gustavelundin tapaan (L, G) sekä paahdettuja perunoita (L, G)
(sis. härkää, possua, papuja, tomaattia,  mausteita, appelsiinia)

Kermaista parsakeittoa ja paahdettuja pinjansiemeniä (L, G)
Parsa-peruna fritata ja oliivi-tomaattisalsaa L, G


JÄLKIRUOKIA
Mustaherukka-mantelipiirasta ja vanhan ajan vaniljakastiketta L, G
Sahramipannacottaa ja kookos-ananassalaattia L, G


 

Varaa pöytä

Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.