LAUANTAIPÄIVÄN LOUNAS
ALKURUOKAPÖYDÄSTÄ
Miedosti savustettua tomaattikeittoa L, G
Raikkaita kauden salaatteja sekä tyrnivinaigrettiä M, G
Perunasalaattia metsäsienistä ja linsseistä M, G
Kyssäkaali-omenasalaattia ja hasselpähkinää M, G
Paahdettuja Välimeren kasviksia ja kvinoaa M ,G
Lämminsavustettua kirjolohta ja appelsiini-fenkolisalaattia M, G
Hirven paahtopaistia ja katajanmarjakreemiä L, G
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Valkoviinissä haudutettua puna-ahventa ja porkkana-voikastiketta L, G
Ylikypsää häränrintaa Bordelaise-kastikkeessa L, G
Lisäksi: Mustajuurta Skånen tapaan ja parsakaali-mantelipaistosta L, G
Valmistamme lämpimän kasvisruuan lautasannoksena erikseen pyydettäessä-
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Omena clafoutis ja vaniljakastiketta L, G
Mehuja, kahvia, erikoiskahveja ja teevalikoima