Ensimmäiseen kattaukseen voitte saapua klo 11:30-12:00
Toiseen kattaukseen klo 14:30
ALKURUOKAPÖYTÄ
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä sitruuna-timjamivinaigrettiä M, G
Salaatti siitake-sienistä, linsseistä ja vihreistä pavuista M, G
Paahdettua bataattia ja aurajuustoa sekä kurpitsansiemen-kvinoasalaattia L, G
Kirsikkatomaatti-perunasalaattia ja mausteista nyhtöjakkihedelmää M, G
Gem-salaattia, mausteista munakoisoa, punajuurihummusta (L, G) ja rapeaa chorizoa (M, G)
Cajun chili marinoituja katkarapuja sekä Creolesalsaa M, G
Sitrusmarinoitua merilohta ja fenkoli-retiisislaw M, G
Ankkaterriiniä ja pinaattimajoneesia L, G
Riimisuolattua härkää ja höylättyä parmesania L, G
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitteitä
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Yrttileipäkuorrutettua turskanseläkettä ja hummerikastiketta L ,G
Ylikypsää häränrintaa ja tummaa tryffelikastiketta L, G
Metsäsieni-perunapaistosta L, G
Paahdettuja syksyn juureksia ja lehtikaalia L, G
Valmistamme lämpimän kasvisruuan lautasannoksena erikseen pyydettynä
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Isänpäiväkakkua L
Luumu-Frangipanepiirasta L, G
Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
Makeisbuffet
Voit myös ostaa lahjakortin isänpäivälle, etkoille, tai Joulubrunssille lahjakorttikaupastamme, TÄSTÄ LINKISTÄ