ALKURUOKIA
Gorgonzolalla maustettua kurpitsakeittoa L, G
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä balsamicovinaigrettiä M, G
Tomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaa L, G
Salaatti grillatuista artisokista ja herneistä sekä sitruuna-aiolia M, G
Antipasto-perunasalaatti:
-Marinoitua paahdettua paprikaa, oliiveja, punasipulia
Silakkaa a la Boquerones M, G
Kylmäsavustettua lohta, kapriksia ja parmesania L, G
Vuoden parhaita lihaleikkeleitä, hedelmää ja suolakurkkuja M, G
Välimerellinen leipävalikoima sekä rosmariini-ricottaa ja Caponataa
PÄÄRUOKIA LÄMPIMÄSTÄ
Paahdettua turskan seläkettä ”Puttanesca” L, G
Carving-pöydästä:
Grillattua lampaanfileetä ja paahdettua kalkkunan rintaa Provencale L, G
Gustavelund:n tummaa viinirypälekastiketta L, G sekä basilika-aiolia M, G
Lisäksi: metsäsienirisottoa, paahdettuja kukkivia kaaleja ja perunaa L, G
JÄLKIRUOKIA
Tahini-suklaa S’mores -kakkua L, G
Tuorehedelmä- ja marjasalaattia (M, G) sekä kuohuviini sabayon L, G
Marmeladeja (Ve, G) ja suklaakonvehteja (L)
48,00€/hlö