ALKURUOKIA
Antipastovalikoima (M, G):
Hunajapaahdettua artisokkaa (M, G), balsamico-marinoituja herkkusieniä (M, G)
sekä yrttimaustettuja oliiveja (M, G) ja mozzarellaa (L, G)
Fenkoligraavattua lohta (M, G) ja sitruuna-aiolia (M, G)
Kauden parasta lihaleikkelettä (M, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä basilikavinaigrettiä (M, G)
Caesarsalaattia (L, G), parmesanlastuja (L, G) ja krutonkeja (L)
Salaatti kevään perunoista, aurinkotomaateista ja parsasta (M, G)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä
PÄÄRUOKIA
Miedosti savustettua taimenta (L, G)
Salsa verde maustettuja perunoita (L, G) ja kauden kasviksia (L, G)
CARVING PÖYDÄSTÄ
Possunfileetä italialaisittain (L, G)
Paahdettua härän ulkofileetä (L, G)
tummaa tryffelikastiketta (L, G) ja Dijon-Hollandaisekastiketta (L, G)
JÄLKIRUOKA
Mansikka-tiramisua (L)
Täytettyjä tuulihattuja ja keksejä
Makeisia ja konvehteja
Lauantaipäivän lounas Ravintola INTOssa 17.5. klo 11-14
