ALKURUOKIA
Minttu-melonisalaattia ja murskattua fetajuustoa (L, G)
Terva-marinoituja juureksia ja spelttihelmiä sekä pippurikreemiä (L, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä timjamivinaigrettiä (M, G)
Salaatti kevään perunoista, parsasta ja pekonista (L, G)
Härän paahtopaistia ja chimichurrimajoneesia (M, G)
Inkiväärillä maustettua kirjolohta ja wasabimajoneesia (M, G)
Soija-sesam marinoituja herkkusieniä ja soijapapuja (L, G)
Sitruuna-basilika marinoitua mozzarellaa (L, G) ja oliiveja (M, G)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä
PÄÄRUOKIA SCHNITZEL PÖYDÄSTÄ
Rapeita wieninleikkeitä possusta (L), kana-Schinitzeleitä (L, G) sekä turska Tempuraa (L)
Saatavana myös erikseen pyydettäessä vegaaninen no-chicken leike (L, Veg)
Lisukkeeksi: uunissa paahdettuja lohkoperunoita (L, G)
ja valkoviinissä haudutettuja kauden kasviksia (L, G)
sekä appelsiini-hollandaise- (L, G), harissa-bearnaise- (L, G) ja tartarkastiketta (M, Veg, G)
JÄLKIRUOKA
Vanilja panna cottaa, miso-karamellia ja pistaasipähkinää (L, G)
Makeisia ja keksejä
Lauantaipäivän lounas Ravintola INTOssa 14.6. klo 11-15
