ALKURUOKIA
Nizzansalaattia ja savustettua lohta (M, G)
Sitruunaista parsa-hirssisalaattia (M, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä nori-mustavalkosipuli vinaigrettiä (M, G)
Mozzarella-sitrussalaattia (L, G)
Valikoima välimerellisiä lihaleikkeitä ja melonisalaattia (M, G)
Katkarapuja skagen (L, G) mummonkurkkuja (M, G) sekä saaristolaislimppua (L)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä
PÄÄRUOKIA
Paprika-feta kuorrutettua häränniskaa (L, G) ja yrttipaahdettuja varhaisperunoita (L, G)
Anjovisvoissa paahdettua koljan seläkettä (L, g) ja tomaatti-oliivisalsaa (L, G) sekä valkoviinissä haudutettuja kasviksia (L, G)
- Valmistamme lämpimän vegaanisen ruuan lautasannoksena erikseen pyydettäessä-
JÄLKIRUOKA
Mansikka-raparperiBudapest torttua talon tapaan (L)
Juustovalikoima, hilloketta ja keksejä
Lauantaipäivän lounas Ravintola INTOssa 7.6. klo 12-15
