ALKURUOKIA
Sillisalaatti karamellisoidusta omenasta ja ruusukaalista (L,G)
Tyrnimarinoitua merilohta (M, G) ja salviakreemiä (L, G)
Katkarapu-perunasalaattia ja fenkolimajoneesia (L, G)
Savustettua häränpaistia ja karpalorelissiä (M, G)
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja (Veg, G) ja puolukkavinaigrettiä (M, G)
Kirkasta punakaali-kurpitsasalaattia (M, G) ja kurpitsansiemenpestoa (L, G)
Salaatti punajuuresta, leikkopavuista ja urajuustosta (L, G) sekä
Talon leipävalikoima (L) ja herkkutattilevitettä (L, G)
Metsäsienipinsaa ja rakuunasmetanaa (L)
PÄÄRUOKIA
Haukiwallenberg pihvejä (L, G) ja lämmintä chili-hillavinaigrettiä (L, G)
Mureaa lampaanpaistia mustaherukkakastikkeessa (L, G)
No-chicken viillokkia (Veg, G) ja lehtikaaliohraa (Veg)
Feta-muhennettua kukka- ja parsakaalia (L, G)
JÄLKIRUOKIA
Vaahterasiirappi-tiramisua (L) ja luumukompottia (M, G)
Juustovalikoima (VL, G) , suolakeksejä (L) ja karamellisoituja pähkinöitä (M, G)
Makeisia (VL) ja marmeladeja (Veg, G)